Suolaista

Ihanat suolaiset leivonnaiset

Herkullinen ja erilainen, suolainen kääretorttu juhlapöytään tai arjen herkutteluun. Ruokaisa ja proteiinirikas, sillä sisältä löytyy hummusta ja kanaa. Jos haluat kevennetyn version jätä kuorrute pois. Voit käyttää kaupan valmista hummusta tai tehdä sen itse. Täytteiden mausteisuutta saat laimennettua tai vahvistettua tuotteiden valinnalla....
Ne parhaimmat lohipiiraat, näistä tuli mielettömän hyviä kaikin puolin. Tein piiraista munattomat - täytteen sekaan laitoin juustoraastetta ja vehnäjauhoja jotka sopivasti sitoi aineet yhteen. Näitä sun on pakko kokeilla!
Minulta löytyy aikaisemmista resepteistä täytetyt sämpylät jauheliha-cheddar täytteellä. Nämä fetaa, pinaattia ja pestoa sisältävät ovat olleet tekolistalla pitkään. Nyt oli aika laittaa testaukseen ja kyllä kannatti - herkullinen lihaton versio.
Tomaatti-mozzarellaleivät basilikalla höystettynä. Ripaus suolaa, pippuriseikoitusta ja oliiviöljyä paiston jälkeen tekee näistä täydelliset. Tai pestosta tykkäävien suosittelen lisäämän sitä ennen paistoa tai paistettuihin heti uunista oton jälkeen. Nämä ovat parhaimpia heti paiston jälkeen lämpimänä nautittuna.
Nämä on sulle, suolaisen ystävä.
Lehtitaikina kahdeksikkojen täytteenä on tuoretta pinaattia, fetaa ja pestoa.
Instagram sivuiltani voit katsoa tekovideon.

Lohipasteijat

04.12.2023
Parhaimmat pikkusuolaiset aikoihin. Näistä tuli aivan mahdottoman hyviä. Vaivannäkö näiden eteen kannattaa. Ja nyt kannustakin sinua tekemään itse rahkavoitaikinan. Jos et kuitenkaan taikinan tekoon ryhdy, voit käyttää kaupan voitaikinaa. Kaulitse sitä kuitenkin ohuemmaksi.
Herkulliset suolaiset tortut on ehdoton suosikkini jouluna. Näihin tehty rahkavoitaikina on äärettömän helppo tehdä. Aineet yhteen, kaulinta ja taikinan taitot tehdään jo ennen jääkaappiin laittoa. Ainut odotus taikinan pito jääkaapissa ennen muotoilua.
Tämä leipä on instagram sivustoni suosituimpia reseptejä. Jos pidät valkosipulista tulet rakastamaan tätä. Tämä on todellinen herkutteluleipä, täydellinen keiton kaveri tai ihana lahja.