Lemonsin tarina

Olen Iiris Kivioja, 33 vuotias intohimoinen kotileipuri. Ammatiltani olen artesaani, kosmetologi ja lähihoitaja. Elämä on tuonut ja vienyt, joten ammattipolkuni on joutunut koetukselle että myös rikastunut. Leivonta sen sijaan on säilynyt elämässäni aina.

Rakkauteni leivontaan on alkanut jo lapsuudessa hiekkalaatikolla. Oli jos jonkin näköistä hiekkakakkua, kukin koristeltuna. Maalla mummun pikkuleipurina sain ensimmäiset opit leivontaan. Tuli tutuksi pullaletikat ja rönttöset. Perheemme leivontafilosofiaan on kuulunut vahvasti itsetekeminen. Juhliin leivottiin aina itse ja viikonlopuksi herkuteltavaa. Leivonta on säilynyt koko elämäni rakkaana harrastuksena aikuisikään saakka. Nyt 2 lapsen äitinä haluan opettaa myös lapsiani leivonnan pariin. Nimi Lemons tuleekin lapsieni nimistä.

Perustin keväällä 2021 instagramiin leivontatilini @lemonsleipoo. Tämä oli leivontataipaleeni käänteen tekevä juttu. Olen suunnattoman kiitollinen kaikille seuraajilleni, te olette leiponeet resepteilläni ja antaneet palautetta niistä. Palaute on ollut sydäntä lämmittävää. Nämä nettisivut ovat vaihtoehtoinen alusta ja reseptikirja myös teille.

Kaikki kuvat ovat itseni ottamia, joten ethän kopioi niitä ilman lupaani.

Rakkaudesta leivontaan. 

-Iiris