Kakut

Kakkuja arkeen ja juhlaan

Mansikka ja suklaa yhdessä on aika lyömätön pari. Tämän kakun salaisuus löytyy keskeltä jonne on laitettu kerros suklaaganachea. Pohjassa on käytetty perunajauhoja, jolloin se soveltuu gluteenittomille. Mansikkamousse on mielettömän herkullista ja pehmeää. Tuoreet mansikat päällä kruunaa tämän kakun.
Kuohkeat mousset, rapealla keksipohjalla. Päällä marmoroitu lakkakiille joka antaa jo itsestään niin kauniin pinnan, ettei kakku välttämättä koristeita kaipaa. Lakan voi halutessaan vaihtaa johonkin muuhun marjaan.
Suklainen, mutta mintun raikas. Kosteiden kaakaokakkupohjien välissä aprikoosihilloa, pätkismoussea, sekä lisänä murusteltuna minttutäytekeksejä. Keksimurun voi halutessaan jättää pois.
Pääsiäisteemainen koristelu syntyy helposti riisinuudelista ja suklaamunista.
Solerojäätelön makuinen kakku. Tämä on. Täyteläinen, hedelmäinen ja liivatteeton. Appelsiininen kakkupohja, mangokompotti, trooppinen mascarponemousse ja -kiille. Pala aurinkoa lautasella.
Tästä herkullisesta kakusta ei suklaata puutu. Mehevät ja kosteat kaakaopohjat saavat väliin vadelmahilloa ja vaahdotettua suklaaganachea. Kakku kuorrutetaan suklaaganachella ja koristellaan vadelmilla. Tämä kakku sai ylleen vielä ripauksen kultasuihketta.Tämän kakun alkuperä on Koko Suomi leipoo ohjelmasta. Kakku on ohjelman ikoninen tunnuskakku....
Tämä halloween kakku kätkee sisäänsä vegaanisen oreokakkupohjan. HUOM! Tämä kakku ei muuten ole vegaaninen, mutta erittäin hyvä munaton kakku. Mehevien pohjien välissä on puolukkamousse ja kinuskiraidat. Kuorrutteessa tuorejuustoa, suklaata ja mustaa Van Houtten kaakaojauhetta.Koristeena vohvelipaperista tehtyjä crinoline tulle viuhkoja,...
Tästä tuli ihana kakku kaikinpuolin. Sopivasti lakua, suklaata ja vadelmaa. Koristelussa voisi vetää mutkat suoraksi ja kaataa päälle vain keon vadelmia.
Yksinkertainen, marjaisa, herkullinen. Tuhti, mutta samalla kevyt. Pohja on ihanan mehevä ja kostea. Sitä ei tarvitse kostuttaa.