Gluteenittomat reseptit

Tästä gluteenittomasta leivästä tuli ihan älyttömän hyvää. Leivästä ei tule niin tummaa, kuin yleensä saaristolaisleivät ovat, mutta maku on vallan hyvä.
Tämä kakku ihastuttaa maullaan. Kakussa on suklaakakkupohja, joka jää keskeltä hieman mutakakkumaiseksi (niin hyvää). Suussa sulavaa juustokakkutäytettä ja päällä cookiestaikinaa.
Tämä kakkupohja on mehevä ja maukas. Pohjia ei tarvitse välttämättä kostuttaa. Sanoisin, että nämä pohjat on takuuvarma valinta gluteenittomaan täytekakkuun.
Mansikka ja suklaa yhdessä on aika lyömätön pari. Tämän kakun salaisuus löytyy keskeltä jonne on laitettu kerros suklaaganachea. Pohjassa on käytetty perunajauhoja, jolloin se soveltuu gluteenittomille. Mansikkamousse on mielettömän herkullista ja pehmeää. Tuoreet mansikat päällä kruunaa tämän kakun.